NIEUWS

24 mei 2019

Asperge Lunchtip

Een mooie zonnige vrijdag vandaag en met een zacht briesje is het op ons terras heerlijk vertoeven. Onze Lunchtip op deze zonnige dag: Hollandse asperges | Aspergesoepje | roerei gevuld met gerookte zalm Voor meer asperge specials zie onze asperge kaart bij de menukaart kop ‘wine & dine’! Enjoy your day!
26 april 2019

Update cabines

Beste strandliefhebbers, Alle strandcabines zijn weer geheel nagekeken, deels geschilderd en uitgelijnd om weer een zomer van te kunnen genieten. Voor de strand liefhebber die zijn / haar sleutel nog niet afgehaald heeft, ze zijn vanaf vandaag weer af te halen in ons beachrestaurant. Op weer een prachtige zomer aan het Egmondse strand!
25 april 2019

Beach Kick off 2019!

Afgelopen (paas) weekend hebben wij onze deuren weer geopend voor het zomerseizoen 2019. Het was met onze deels vernieuwde groep een mooie uitdaging en het is dan ook een mooi, druk, maar vooral voorspoedig en gezellig weekend geweest voor ons en u als strandgast. Wij hopen dat dit een voorproefje mocht zijn voor een schitterende zomer waar wij met u weer mooie en culinaire momenten kunnen beleven. Tot ziens bij Beachrestaurant Zeepaardje!
30 augustus 2018

Gast recensie

Altijd leuk om een recensie van onze gasten te mogen ontvangen. Dit dan in de vorm van een mooi gedicht. Deze strandliefhebber heeft onlangs haar Luxe strandstoel opgehaald waar wij er circa 10 stuks van een nieuw thuis gaan geven. Marije bedankt en heel veel plezier met je luxe strandstoel.  ——- Dromend over de zee Ik wieg met de golven mee Zand in mijn kleding Wat een heerlijke verbeelding Dat kleine stukje genot Is in mijn tuin de hot – spot Ver van het strand en de zee Ga ik keer op keer weer in mijn gedachte mee Super blij met de strandstoel in het gras Alsof mijn tuin de zee was Veluwe en strand smelten bijna samen Waardoor het hier en nu zal veraangenamen ——-
23 juni 2018

Over de tong

Met 40 jaar liefde voor het vak! Zaterdag 23 juni is er een recensie geplaatst door de restaurant beoordeling afdeling van het Noordhollands dagblad Een mooi stukje van ‘over de tong’ over ons Zeepaardje. Met wat aandachtspuntjes die wij zeker ter harte nemen een mooi resultaat en een prachtig cijfer van een 8- geeft het ons een extra boost richting het hoogseizoen!! Voor het stukje zie het Noordhollands dagblad of via onze facebook. https://www.facebook.com/Zeepaardjeegmond

Beachrestaurant Zeepaardje

Beachrestaurant Zeepaardje