NIEUWS

5 maart 2019
VACATURE
Ben jij toe aan een uitdaging of op zoek naar een volgend avontuur binnen een ambitieus team? Je werk combineren met een heerlijk strandgevoel en prachtig uitzicht over het strand en de zee. Ben jij die enthousiaste, flexibele en leergierige medewerker waar wij naar op zoek zijn om onze gasten een mooie tijd te bezorgen? Stap in een avontuur op het strand in Egmond aan Zee bij Beachrestaurant Zeepaardje! Van keuken tot bediening, Part – time | Full – time | vakantiejob. Bekijk de ‘werken bij’ pagina of onze Facebook voor de open vacatures. check https://www.youtube.com/watch?v=BRe3ZyqTGQw voor een inkijkje.
23 december 2018

Beste wensen vanaf zonnig Curacao & Bonaire.

De winterperiode is aangebroken en betekend voor ons het afgelopen seizoen evalueren, cabines opknappen, paviljoen onderhoud enz., maar ook een periode van rust en opladen. De Antillen met name Curacao leent zich daar prachtig voor waar je rust, plezier en zon kunt vinden. Het leuke is dat meer mensen deze mening delen en wij ook onze gasten, dorpsgenoten & kenissen wel eens tegen het lijf zijn gelopen. Dit is dan ook een van de redenen dat wij vorig jaar een samenwerking met locale radio station Dolfijn FM zijn aangegaan en via deze weg onze gasten, kenissen, alle Nederlanders, maar ook de Antilliaanse gemeenschap vanuit Nederland de beste wensen en een heel goed & gezond 2019 willen wensen.
6 november 2018

WINTERSLAAP

Op dit moment genieten wij van onze winterslaap. Wij danken U voor een prachtige zomer met weer schitterende momenten, nostalgische verhalen, foto’s en momenten uit 40 jaar Zeepaardje & 100 Jaar Noordzeebad! Graag verwelkomen wij U weer in 2019! Voor nu een hele goede en gezonde winter toegewenst. Hans, Marion, Richie Kockx & het gehele team Zeepaardje!
30 augustus 2018

Gast recensie

Altijd leuk om een recensie van onze gasten te mogen ontvangen. Dit dan in de vorm van een mooi gedicht. Deze strandliefhebber heeft onlangs haar Luxe strandstoel opgehaald waar wij er circa 10 stuks van een nieuw thuis gaan geven. Marije bedankt en heel veel plezier met je luxe strandstoel.  ——- Dromend over de zee Ik wieg met de golven mee Zand in mijn kleding Wat een heerlijke verbeelding Dat kleine stukje genot Is in mijn tuin de hot – spot Ver van het strand en de zee Ga ik keer op keer weer in mijn gedachte mee Super blij met de strandstoel in het gras Alsof mijn tuin de zee was Veluwe en strand smelten bijna samen Waardoor het hier en nu zal veraangenamen ——-
23 juni 2018

Over de tong

Met 40 jaar liefde voor het vak! Zaterdag 23 juni is er een recensie geplaatst door de restaurant beoordeling afdeling van het Noordhollands dagblad Een mooi stukje van ‘over de tong’ over ons Zeepaardje. Met wat aandachtspuntjes die wij zeker ter harte nemen een mooi resultaat en een prachtig cijfer van een 8- geeft het ons een extra boost richting het hoogseizoen!! Voor het stukje zie het Noordhollands dagblad of via onze facebook. https://www.facebook.com/Zeepaardjeegmond

Beachrestaurant Zeepaardje

Beachrestaurant Zeepaardje