NIEUWS

Season Closed

Het zomer seizoen zit er weer op voor ons en zijn dan ook al druk bezig met het afbreken. Namens het hele team willen wij U dan ook weer bedanken voor een zomer vol lekkere en gezellige dagen bij Het Zeepaardje! Wij gaan straks onze winterslaap in en hopen U dan ook met enige vernieuwing weer terug te zien in 2020! Voor de openingsdatum van 2020 houd in het nieuwe jaar onze facebook & website in de gaten. Een goede en gezonde winter en tot snel!

End of the Season

Het seizoen zit er weer bijna op, zo ook voor ons. Wij zijn nog geopend t/m zondag 13 oktober tot 1700u Onze laatste diner avond is zaterdag 12 oktober. Komt u gezellig bij ons het zomer seizoen afsluiten?

Beach Kick off 2019!

Afgelopen (paas) weekend hebben wij onze deuren weer geopend voor het zomerseizoen 2019. Het was met onze deels vernieuwde groep een mooie uitdaging en het is dan ook een mooi, druk, maar vooral voorspoedig en gezellig weekend geweest voor ons en u als strandgast. Wij hopen dat dit een voorproefje mocht zijn voor een schitterende zomer waar wij met u weer mooie en culinaire momenten kunnen beleven. Tot ziens bij Beachrestaurant Zeepaardje!

Gast recensie

Altijd leuk om een recensie van onze gasten te mogen ontvangen. Dit dan in de vorm van een mooi gedicht. Deze strandliefhebber heeft onlangs haar Luxe strandstoel opgehaald waar wij er circa 10 stuks van een nieuw thuis gaan geven. Marije bedankt en heel veel plezier met je luxe strandstoel.  ——- Dromend over de zee Ik wieg met de golven mee Zand in mijn kleding Wat een heerlijke verbeelding Dat kleine stukje genot Is in mijn tuin de hot – spot Ver van het strand en de zee Ga ik keer op keer weer in mijn gedachte mee Super blij met de strandstoel in het gras Alsof mijn tuin de zee was Veluwe en strand smelten bijna samen Waardoor het hier en nu zal veraangenamen ——-

Over de tong

Met 40 jaar liefde voor het vak! Zaterdag 23 juni is er een recensie geplaatst door de restaurant beoordeling afdeling van het Noordhollands dagblad Een mooi stukje van ‘over de tong’ over ons Zeepaardje. Met wat aandachtspuntjes die wij zeker ter harte nemen een mooi resultaat en een prachtig cijfer van een 8- geeft het ons een extra boost richting het hoogseizoen!! Voor het stukje zie het Noordhollands dagblad of via onze facebook. https://www.facebook.com/Zeepaardjeegmond

Beachrestaurant Zeepaardje

Beachrestaurant Zeepaardje