#Beachrestaurant

Lunch & Brasseriekaart

Volledige menu overzicht
  • Volledige menu overzicht
  • Classics
  • Wraps
  • Tosti's
  • Sandwiches
  • Eggs
  • Pannenkoeken
  • Salades
  • Soepen
  • Snacks
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts

Naturel

7,50
  • Poedersuiker | Stroop

Vlees 12 uurtje

12
  • Brood
  • Rosbief
  • Spiegelei
  • Huzarensalade
  • A’damse kroket
  • Dag soepje

Vis 12 uurtje

14
  • Brood
  • Makreel
  • Tonijnsalade
  • Garnalen kroketje
  • Vissoepje

Vega 12 uurtje

12
  • Brood
  • Hummus
  • Halloumi
  • Groentekroket
  • Vitaminesoepje
Vega

Huzarensalade

  • Huisgemaakt met sukadevlees

Oude Beemster

  • Frisse sla
  • Ambachtelijke oude kaas
  • Abrikozen mosterd chutney

Amsterdamse Kroketten

9
  • 2 A’damse kroketten | Rundvlees | Brood | Mosterd

Club Sandwich

12
  • Huisgerookte kip
  • Frisse sla
  • Tomaat
  • Bacon
  • Ei
  • Chili mayo

Wrap Gerookte zalm

12
  • Frisse sla
  • Mierikswortel
  • Groene appel
  • Rode ui
  • Kappertjes
  • Dille

Wrap Vega

9
  • Frisse sla
  • Hummus
  • Gegrilde groente
  • Pijnboompitjes
Vega

Beachrestaurant Dinner

Volledige menu overzicht
  • Volledige menu overzicht
  • APERATIEF
  • COLD BEACH BITES
  • HOT BEACH BITES
  • SOEPEN
  • LANDFOOD
  • SEAFOOD
  • KREEFT
  • VEGA
  • DESSERTS

PATA NEGRA

15,50
  • Dun gesneden
  • Iberico ham
  • Heerlijk zacht

HOLTKAMP GARNALENKROKETJES

8
  • De echte garnalenkroketjes van Holtkamp
  • 3 stuks
  • Spicy cocktailsaus

Frisse tomaten concasse

  • Bruschetta
  • Gemarineerde
  • Ui
  • Basilicum
  • Kruiden

Strandbroodje

6
  • Olijfolie
  • Zeezout
  • Smeersels

Gerookte zalm

12½
  • Dille
  • Komkommer
  • Rode ui
  • Limoenmayo
Gepocheerd ei + 1

Hollandse garnalen cocktail

17½
  • Hollandse garnalen
  • Cocktailsaus
  • Toast
  • Boter

Gillardeau oesters

4 / 22½
  • Per stuk / Per half dozijn
No 4

Japanse platter

19½
  • Sashimi: tonijn & zalm
  • Diverse sushi
  • Dim sum
  • Wakame
  • Soyasaus
  • Wasabi

Classic Carpaccio

14½
  • Grana padano
  • Rucola
  • Pijnboompitjes
  • Truffelmayo
extra eendenlever + 4½

Steak tartare

14½
  • Augurk
  • Ui
  • Mosterd
  • Gepocheerd ei
  • Peterselie
  • Kappertjes
  • Truffelmayo

Wines & sparkels

Volledige menu overzicht
  • Volledige menu overzicht
  • By the glass
  • Sparkling
  • Rose
  • White
  • Red

Prosecco

34½
  • Bosco del Merlo | millesimato brut | Italië

Prosecco rosé

34½
  • Bosco del Merlo | rosé vino spumante | Italië

Soek die Geluk

23½
  • Shiraz | Zuid Afrika

Maravilla

23½
  • Chardonnay | Viña Morandé | Central Valley

Fleurie

29½
  • Château de Raousset - Marquise de Robien

Prosecco

  • Bosco del Merlo | millesimato |spumante | brut | Italië

Prosecco

  • Bosco del Merlo | rosé | spumante | Italië

Kir cocktail

6

Cocktails & Bites

Volledige menu overzicht
  • Volledige menu overzicht
  • Spritz
  • Bites
  • Cocktails
  • G&T
  • Mocktails

A’damse bitterballen

  • Mosterd (6 stks)

Kaastengels

6
  • chilisaus (6 stks)

Frikandelletjes

6
  • mayonaise (6 stks)

Warm bittergarnituur

12
  • Lekker bittergarnituur (12 stks)

Nacho cheese

9
  • Dipsausjes | Jalapeno peper

Tomaten concasse

  • Crostini’s met frisse tomaten salsa
Vega

Dim sum

  • Gestoomde fingerfood hapjes

Bordje Lekker

19½
  • Brood | Pata negra | Gamba’s | Makreel Gemarineerde tomaten salsa | Pulled chicken
#100jaarGENERATIEKOCKX

TROTS OP ONS RESULTAAT

Wat in 1918 begon als strandverhuur en in 1978 uitgebreid werd met een paviljoen, is nu met de 4e generatie Kockx uitgegroeid tot trendy Beachrestaurant met Take - away, en luxe strandverhuur.

Wij staan voor kwaliteit en rustig genieten met prachtig uitzicht, een beetje Zuid - Frankrijk aan de Nederlandse kust. Wij serveren o.a. div. Lunch & brasserie gerechten tot de heerlijkste visgerechten als: Oester Gilardeau, Kreeft, Noordzeetong, of wat het seizoen ons verder brengt. Dit samen met een een mooie glas wijn!

Wij gaan altijd voor de totaal beleving om onze gasten een heerlijk dagje / avondje uit te kunnen bieden.

Vriendelijke bediening, heerlijke cheesecake gegeten met een lekker blond biertje er bij! Genoten!

4

Heerlijk gegeten, aan het strand met een grote knipoog naar haute cuisine vriendelijk personeel

5

Attente en alerte serveersters die gasten welkom heten en verwennen. Eens geen studenten die meestal van toeten noch blazen weten. De rijpe dames weten hoe het hoort. Wij lunchten er. Ruim gevarieerde spijs- en drankkaart. Wat uit de keuken kwam was kakelvers, goed bereid en fraai opgemaakt. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het klopt allemaal. Een topper in zijn soort.

5

Lunch in het strandpaviljoen, er werd goed op corona regels gelet. Prima lunch maar niet heel bijzonder. Toilet en tafel buiten waren redelijk schoon. Fijn dat kleindochter een kinderbestek kreeg!

4

Super gezellig, heerlijk eten, geweldige cocktails en heel vriendelijke bediening, iedereen hield zich goed aan de corona maatregelen. Komen zeker een keer terug!

5

Wat een bijzondere ervaring aan het strand. Nooit verwacht dat ik een hele dag van A tot Z verzorgd kan worden tegen een normale prijs. Wij zijn begonnen op heerlijk strandbed. En hebben in de avond culinair genoten van 4 gangen menu. Ons zie je snel terug. Jan Verdeins

3.5