NIEUWS

Nog eventjes genieten.

Beste strandcabine huurders, Door het coronavirus mochten wij de cabines niet op onze tijd opbouwen.Hierdoor kon u als gast dan ook iets later (20mei) gebruik maken van uw cabine, daardoor mag u ook wat langer dan normaal van de cabine genieten tot zondag 20 september 2020. (afhankelijk van een nieuwe Corona uitbraak) Wij hopen dan ook op een mooi nazomer weer met net zulke strand dagen als nu om het gemis van het begin iets te verzachten.In de maand september zijn wij wel enkele dagen gesloten. Deze dagen kunt u dan helaas geen gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen. Enjoy your beach day Team Zeepaardje / Noordzeebad

Uitstel Seizoensopening!

Wegens de gevolgen van het Coronavirus en de maatregelen, die de overheid heeft moeten nemen voor onze gezondheid zal de seizoensopening worden uitgesteld tot ten minste 28 april. Ons restaurant staat, het nieuwe terras ligt, maar nemen voor nu de maatregelen net als een ieder, zéér serieus. Wij wensen iedereen sterkte in deze strijd en hopen u straks in een betere tijd en goede gezondheid te kunnen ontvangen op ons nieuwe terras en binnenrestaurant! Voor nu:houdt de 1,5m afstand in acht, luister naar onze Premier en RIVM. Samen naar een betere tijd!

Strandcabines onderhoud

Voor het aankomende zomerseizoen zijn alle strandcabines wederom geheel nagekeken, gerepareerd en geschilderd! Ook de vloeren in de cabines zijn weer netjes. Ook de gehele rij loopplanken voor de cabines zijn weer op en top. Wij houden u met de opbouw v/d strandcabines op de hoogte via onze website en social media.

Te koop! Dubbele luxe strandstoelen.

Ook dit seizoen hebben wij weer een aantal van onze Luxe strandstoelen te koop aangeboden. Vorig jaar hebben er 22 stoelen een nieuw thuis gekregen. Een aantal mensen hebben wij helaas teleur moeten stellen aangezien de stoelen heel snel weg waren. De Luxe strandstoelen komen +- Eind juni 2020 vrij. Bij andere gezien, niet gerestaureerd, beschadigd en fletse kleuren aangeboden voor EUR 200,- Bij ons wel geheel gerestaureerd, goed nagekeken en in zomerse kleuren aangeboden voor dezelfde prijs van EUR 200,- Voor geïnteresseerden reageer nu! Wij reserveren dan alvast een strandstoel voor u. Ook dit seizoen geldt OP = ECHT OP! Voor info of interesse kunt u terecht via T. 072 – 506 45 46 / E. info@zeepaardjeegmond.nl

Zonnig 2020, wij gaan ervoor!

Na onze rustperiode waarin wij onszelf weer hebben kunnen opladen en er wat ruimte is voor vernieuwde ideeën hebben wij een datum gesteld wanneer wij onze deuren weer zullen openen. Zet het in je agenda, je prikbord of op de koelkast. De datum is 11 april 2020! Wij hebben er zin in, U ook? Tot 11 april!

Beachrestaurant Zeepaardje

Beachrestaurant Zeepaardje