NIEUWS

Nog eventjes genieten.

Beste strandcabine huurders, Door het coronavirus mochten wij de cabines niet op onze tijd opbouwen.Hierdoor kon u als gast dan ook iets later (20mei) gebruik maken van uw cabine, daardoor mag u ook wat langer dan normaal van de cabine genieten tot zondag 20 september 2020. (afhankelijk van een nieuwe Corona uitbraak) Wij hopen dan ook op een mooi nazomer weer met net zulke strand dagen als nu om het gemis van het begin iets te verzachten.In de maand september zijn wij wel enkele dagen gesloten. Deze dagen kunt u dan helaas geen gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen. Enjoy your beach day Team Zeepaardje / Noordzeebad

Strandcabines onderhoud

Voor het aankomende zomerseizoen zijn alle strandcabines wederom geheel nagekeken, gerepareerd en geschilderd! Ook de vloeren in de cabines zijn weer netjes. Ook de gehele rij loopplanken voor de cabines zijn weer op en top. Wij houden u met de opbouw v/d strandcabines op de hoogte via onze website en social media.

Zonnig 2020, wij gaan ervoor!

Na onze rustperiode waarin wij onszelf weer hebben kunnen opladen en er wat ruimte is voor vernieuwde ideeën hebben wij een datum gesteld wanneer wij onze deuren weer zullen openen. Zet het in je agenda, je prikbord of op de koelkast. De datum is 11 april 2020! Wij hebben er zin in, U ook? Tot 11 april!

Season Closed

Het zomer seizoen zit er weer op voor ons en zijn dan ook al druk bezig met het afbreken. Namens het hele team willen wij U dan ook weer bedanken voor een zomer vol lekkere en gezellige dagen bij Het Zeepaardje! Wij gaan straks onze winterslaap in en hopen U dan ook met enige vernieuwing weer terug te zien in 2020! Voor de openingsdatum van 2020 houd in het nieuwe jaar onze facebook & website in de gaten. Een goede en gezonde winter en tot snel!

End of the Season

Het seizoen zit er weer bijna op, zo ook voor ons. Wij zijn nog geopend t/m zondag 13 oktober tot 1700u Onze laatste diner avond is zaterdag 12 oktober. Komt u gezellig bij ons het zomer seizoen afsluiten?

Beachrestaurant Zeepaardje

Beachrestaurant Zeepaardje