NIEUWS

Strandcabines

Beste strandliefhebbers, Eindelijk hebben wij groen licht gekregen betreft het opbouwen van de strandcabines!Wij zijn op dit moment dan ook al druk bezig om uw cabine klaar te maken voor gebruik. Het is een andere tijd dan normaal dit houdt in dat het dan ook nog niet toegestaan is om met uw eigen (reserve) sleutel te cabine te betreden.Voor de afgifte van de sleutel, deze is af te halen vanaf Donderdag 21 mei v.a. 11.00u in het paviljoen. (vergeet uw borg voor de sleutel niet) Dit is mede afhankelijk van de richtlijnen die wij meekrijgen van het RIVM & andere betrokken instanties die op dit moment nog niet geheel duidelijk zijn. Deze informatie / regels worden u nog meegegeven door ons bij het afhalen van de […]

Uitstel Seizoensopening!

Wegens de gevolgen van het Coronavirus en de maatregelen, die de overheid heeft moeten nemen voor onze gezondheid zal de seizoensopening worden uitgesteld tot ten minste 28 april. Ons restaurant staat, het nieuwe terras ligt, maar nemen voor nu de maatregelen net als een ieder, zéér serieus. Wij wensen iedereen sterkte in deze strijd en hopen u straks in een betere tijd en goede gezondheid te kunnen ontvangen op ons nieuwe terras en binnenrestaurant! Voor nu:houdt de 1,5m afstand in acht, luister naar onze Premier en RIVM. Samen naar een betere tijd!

Strandcabines onderhoud

Voor het aankomende zomerseizoen zijn alle strandcabines wederom geheel nagekeken, gerepareerd en geschilderd! Ook de vloeren in de cabines zijn weer netjes. Ook de gehele rij loopplanken voor de cabines zijn weer op en top. Wij houden u met de opbouw v/d strandcabines op de hoogte via onze website en social media.

Te koop! Dubbele luxe strandstoelen.

Ook dit seizoen hebben wij weer een aantal van onze Luxe strandstoelen te koop aangeboden. Vorig jaar hebben er 22 stoelen een nieuw thuis gekregen. Een aantal mensen hebben wij helaas teleur moeten stellen aangezien de stoelen heel snel weg waren. De Luxe strandstoelen komen +- Eind juni 2020 vrij. Bij andere gezien, niet gerestaureerd, beschadigd en fletse kleuren aangeboden voor EUR 200,- Bij ons wel geheel gerestaureerd, goed nagekeken en in zomerse kleuren aangeboden voor dezelfde prijs van EUR 200,- Voor geïnteresseerden reageer nu! Wij reserveren dan alvast een strandstoel voor u. Ook dit seizoen geldt OP = ECHT OP! Voor info of interesse kunt u terecht via T. 072 – 506 45 46 / E. info@zeepaardjeegmond.nl

Zonnig 2020, wij gaan ervoor!

Na onze rustperiode waarin wij onszelf weer hebben kunnen opladen en er wat ruimte is voor vernieuwde ideeën hebben wij een datum gesteld wanneer wij onze deuren weer zullen openen. Zet het in je agenda, je prikbord of op de koelkast. De datum is 11 april 2020! Wij hebben er zin in, U ook? Tot 11 april!

Beachrestaurant Zeepaardje

Beachrestaurant Zeepaardje