#JOBSinthesun

WERKEN OP HET STRAND BIJ BEACHRESTAURANT

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar een volgend avontuur? Je werk combineren met een heerlijk strandgevoel en prachtig uitzicht over het strand en de zee.

Ben jij die enthousiast en leergierige waar wij naar op zoek zijn om onze gasten een mooie tijd te bezorgen? Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Staat jouw functie er niet bij, maar wil je graag aan de slag? Stuur ons gerust een mailtje, er is altijd een mooi plekje in te vullen binnen ons team.

Voor zowel full- time als Part- Time zijn er genoeg mogelijkheden

  #100jaarGENERATIEKOCKX

  TROTS OP ONS RESULTAAT

  Wat in 1918 begon als strandverhuur en in 1978 uitgebreid werd met een paviljoen, is nu met de 4e generatie Kockx uitgegroeid tot trendy Beachrestaurant met Take - away, en luxe strandverhuur.

  Wij staan voor kwaliteit en rustig genieten met prachtig uitzicht, een beetje Zuid - Frankrijk aan de Nederlandse kust. Wij serveren o.a. div. Lunch & brasserie gerechten tot de heerlijkste visgerechten als: Oester Gilardeau, Kreeft, Noordzeetong, of wat het seizoen ons verder brengt. Dit samen met een een mooie glas wijn!

  Wij gaan altijd voor de totaal beleving om onze gasten een heerlijk dagje / avondje uit te kunnen bieden.

  Vriendelijke bediening, heerlijke cheesecake gegeten met een lekker blond biertje er bij! Genoten!

  4

  Heerlijk gegeten, aan het strand met een grote knipoog naar haute cuisine vriendelijk personeel

  5

  Attente en alerte serveersters die gasten welkom heten en verwennen. Eens geen studenten die meestal van toeten noch blazen weten. De rijpe dames weten hoe het hoort. Wij lunchten er. Ruim gevarieerde spijs- en drankkaart. Wat uit de keuken kwam was kakelvers, goed bereid en fraai opgemaakt. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het klopt allemaal. Een topper in zijn soort.

  5

  Lunch in het strandpaviljoen, er werd goed op corona regels gelet. Prima lunch maar niet heel bijzonder. Toilet en tafel buiten waren redelijk schoon. Fijn dat kleindochter een kinderbestek kreeg!

  4

  Super gezellig, heerlijk eten, geweldige cocktails en heel vriendelijke bediening, iedereen hield zich goed aan de corona maatregelen. Komen zeker een keer terug!

  5

  Wat een bijzondere ervaring aan het strand. Nooit verwacht dat ik een hele dag van A tot Z verzorgd kan worden tegen een normale prijs. Wij zijn begonnen op heerlijk strandbed. En hebben in de avond culinair genoten van 4 gangen menu. Ons zie je snel terug. Jan Verdeins

  3.5